radiorouge.se

hem

Mer om Radio Rouge

Lyssna

Arkiv

Kontakt

 

RADIO ROUGE

Radio Rouge - online i någon form sedan 2005 och tidsmässigt konkurrerar vi med lätthet ut majoriteten av populära podcaster och internetradiokanaler i landet. Vi ser podden som en plattform för politisk agitation eller bara lite lättsam underhållning, kulturtips och klassiska topplistor. Radio Rouge produceras i Stockholmsförorten Vällingby av Joel Krantz. Under en period bestod redaktionen även av Åsa Fredrikson i Bandhagen.

Joel Krantz
Förutom podcastredaktör är jag också gymnasielärare, sambo och snart tvåbarnspappa. Jag har en mångårig erfarenhet av järnvägsbranschen och har gjort program sedan starten 2005. Jag blir ofta, med eller utan mikrofon, politisk eller filosofisk. Favoritämnen i podden är bland annat, ekonomi, miljö, inrikespolitik och politisk filosofi. Mina utgångspunkter är således både rent politiska såväl som filosofiska, emotionella eller rent existensiella. Jag slets länge mellan socialliberalism och kommunism men idag definierar jag mig snarare utifrån att jag använder en marxistisk analysmodell för att bringa ordning i kaoset. I praktiken är jag vänsterpartist med en lokal förankring i partiföreningen Hässelby-Vällingby.

Gästa programmet
Den som är intresserad kan gästa Radio Rouge. Ett förslag är att vi äter middag och sedan dricker kaffe eller grogg medan vi småpratar. Maila på redaktionen@radiorouge.se så planerar vi in ett passande tillfälle.

Hemsidan
När den skapades var den ny och modern. Framför allt fungerar den trots många år online och för det går cred till Magnus Forsell.


SENASTE NYTT

240104
Nystart 2024

160302
Instagram igen

160223
Instagram

Nyhetsarkiv