radiorouge.se

hem

Mer om Radio Rouge

Lyssna

Arkiv

Kontakt

 

RADIO ROUGE

Radio Rouge har i någon form funnits sedan 2005 och utkonkurrerar tidsmässigt med lätthet många populära podcaster i Sverige. Vi ser podden som en plattform för politisk agitation eller bara lite lättsam underhållning, kulturtips och klassiska topplistor. Radio Rouge produceras i Stockholmsförorterna Vällingby och Bandhagen av Joel Krantz och Åsa Fredrikson.


Joel Krantz
Lärarstudent och tågmästare och har drivit internetradio eller podcast till och från sedan 2005. Jag blir ofta politisk och följaktligen ganska arg. Mina engagemang är både rent politiska såväl som mer emotionella eller eftertänksamma.

Åsa Fredrikson
Jag arbetar till vardags som tågvärd på SJ och började som redaktör på Radio Rouge i april 2013, då under namnet Radio Jenkins. Politisk, vänster, feministisk, antirasistisk och mitt engagemang som funnits i många år får utlopp i Radio Rouge. Ibland handlar programmen om ämnen som kaffe eller film eller bara livet i allmänhet, men agitationen är ofta i fokus.


Gäster
Det går bra för den som är intresserad att gästa Radio Rouge. Företrädesvis du som har viktiga åsikter. Eller inte. Verkar det intressant, maila oss på redaktionen@radiorouge.se så planerar vi in ett passande tillfälle.


SENASTE NYTT

160302
Instagram igen

160223
Instagram

Nyhetsarkiv